Inca nu ai auzit? Perioada de inscrieri pentru etapa din Bucuresti a Cupei Liceelor la StreetDance 2010 s-a prelungit pana pe 15 mai, asa ca daca inca nu te-ai inscris, acum este momentul, fie ca ai o trupa formata din liceeni bucuresteni, fie ca vrei sa participi, iar in judetul tau nu s-a organizat o etapa locala.

Inca nu sunteti convinsi? Iata 5 dintre motivele pentru care trebuie sa te inscrii la Cupa Liceelor la StreetDance 2010:

1.Esti talentat si muncesti mult! Cu siguranta iti doresti ca toate eforturile tale sa fie apreciate, iar Cupa Liceelor la Street Dance este cea mai buna ocazie. Un juriu alcatuit din dansatori profesionisti iti va aprecia prestatia pe scena si te va trimite in Finala Nationala, alaturi de ocupantii podiumului din alte patru judete.

2.Toata lumea buna a culturii urbane este aici! De la organizatori si invitati speciali pana la spectatori si membrii ai juriului, la CLSD toata lumea are aceeasi pasiune: cultura urbana. Cu tine pe scena vor urca trupe de street-dance deja consacrate, MCs cu experienta si tot soiul de artisti urbani care mai de care mai talentati.
Read the rest of this entry »

13 Mai 2010
Ora 22:30
Club Tribute

Joi, 13 mai 2010, ora 22:30, Nico isi va lansa albumul “Love Mail” în Clubul Tribute din Bucuresti.

Love Mail” este Cel de-al patrulea album din cariera artistei va apărea pe piaţă chiar de ziua fiicei sale.
Read the rest of this entry »

Cu deosebit respect, Royal Expo si Bioma Agro Ecology Co va invita sa participati in perioada 04-06 iunie 2010 la Expozitia cu vanzare Bionatura Fest 2010, conceputa ca o intalnire a principalilor producatori, importatori, procesatori si furnizori de servicii din domeniile aferente, cu distribuitorii si consumatorii din zona business, autoritati si publicul interesat.

Aflata la cea de-a doua editie Bionatura Fest 2010 se va desfasura la Sala Palatului Bucuresti si va beneficia de o campanie de promovare intensa (TV, radio, presa scrisa, site-uri de profil, flyere, marketing direct etc.), iar intrarea vizitatorilor va fi libera. Fiecare firma participanta va beneficia in mod gratuit de inscrierea standard pe site-ul manifestarii si de trei legitimatii de acces.

Read the rest of this entry »

Online Business Forum si Arena Ursilor la Brasov, 13 mai 2010, conferinta si concurs antreprenorial

FPP si Underclick.ro organizeaza a doua editie a Online Business Forum 2010, pe tema Instrumente online pentru afaceri. Evenimentul va avea loc la Brasov (Hotel ARO Palace, sala de conferinte), pe 13 mai 2010, incepand cu ora 9:00.

Online Business Forum este un eveniment dedicat antreprenorilor si oamenilor de afaceri din Romania care folosesc Internetul ca suport in cresterea business-ului. Fiind singurul eveniment national de amploare axat pe promovarea utilizarii instrumentelor online in afaceri, la Brasov se vor trata doua sectiuni majore : instrumentele de e-commerce si instrumente de promovare a afacerilor prin Internet.

Scopul este acela de a incuraja promovarea si comercializarea produselor si serviciilor IMM-urilor, a aptitudinilor antreprenorilor romani, pe piata interna si internationala, totul intr-un mod cat mai practic si imediat aplicabil pe profilul companiilor lor.

‘ Proiectul a demarat in Brasov in 2009 si entuziasmul de aici ne-a facut sa mergem mai departe. Ne intoarcem cu un eveniment regal, o conferinta si un concurs de finantare pentru studenti, iar asteptarile sunt mari. Sunt convins ca nu ne vor fi inselate !’ declara Claudiu Gamulescu, co-organizator.

OBF Brasov aduce speakeri importanti in domeniu, care vor discuta despre diverse instrumente online care i-au ajutat sa isi creasca afacerile lor si a le clientilor. Acestia sunt : Marius Ghenea (Fit Distribution), Andrei Radu (Link Magazine), Doru Panaitescu (Marketeer), Ionut Andrei (eZilla), Ciprian Stavar (Guerilla Marketing), Peter Barta (FPP), Claudiu Gamulescu (Underclick.ro), Andrei Marinescu (Vitality), Codrut Precup (Markinstinct) si Sorel Radu (eResearch).

Taxa de participare este de 70 RON, care poate fi achitata online, prin intermediul formularului de inregistrare sau prin virament bancar. Detaliile sunt disponibile pe site-ul evenimentului, la adresa www.obf.ro.

Online Business Forum este organizat de Fundatia Post Privatizare (FPP) si Underclick.ro, fiind o serie de conferinte si workshop-uri dedicate promovarii beneficiilor de business pe care le presupune includerea instrumentelor online in strategia de dezvoltare a intreprinderilor mici si mijlocii. Proiectul a debutat in septembrie 2009, cu doua conferinte de succes organizate la Brasov, respectiv Pitesti, continuand in luna noiembrie, la Targu Mures. Pentru 2010, ne propunem un tur de forta la nivel regional care a inceput la Cluj-Napoca, urmat de Brasov (13 mai) si Iasi (15 iunie), culminand la Bucuresti in octombrie 2010. Calendarul evenimentelor si alte informatii sunt disponibile pe site-ul oficial, www.obf.ro.

Online Business Forum Cluj Brasov beneficiaza de sprijinul urmatorilor parteneri: Camera de Comert si Industrie Brasov, Clubul Intreprinzatorului Roman, AIESEC, Active Soft, Okian, Mach Team Soft, cu sprijinul partenerilor media comunicatedepresa.ro,  iubescbrasovul.ro, spixii.ro, comunicatemedia.ro, esimplu.ro, bursaasigurarilor.ro, etransporturi.ro, ziare.com, stiridebine.ro.

Despre Fundatia Post Privatizare
Fundatia Post Privatizare (FPP) este una dintre cele mai importante organizatii pentru antreprenoriat din Romania. Fondata in 1996 de Comisia Europeana, FPP este o institutie privata care promoveaza educatia antreprenoriala si sustine initiativele destinate dezvoltarii sustenabile a mediului de afaceri romanesc – cu accent deosebit pe intreprinderile mici si mijlocii si start-up-uri – prin proiectele si programele de educatie antreprenoriala, dezvoltare a mediului de afaceri si responsabilitate sociala in afaceri. Din martie 2009, FPP a fost desemnata unul din cei doi fondatori ai Fondului Roman de Contragarantare, alaturi de Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri.

Despre Underclick.ro
Underclick.ro – este o institutie privata si brandul sub care actioneaz_ mai multe companii care furnizeaza consultanta in management, marketing, comunicare online, comert electronic si dezvoltare durabila a afacerilor prin Internet. In ultimii 5 ani, a rulat peste 200 de clienti privati, IMM si corporate, a atras peste 300 de oameni in programe de pregatire in afaceri online si a organizat numeroase evenimente pentru promovarea mediului online.

Job Cocktail Cel mai mare eveniment de cariera si antreprenoriat din Galati adresat studentilor, absolventilor dar si persoanelor cu experienta de peste 10 ani isi va deschide portile pe data de 3 mai in incinta Universitatii Dunarea de Jos.

Daca nu ti-ai gasit inca locul de munca potrivit pentru tine atunci Job Cocktail iti ofera posibilitatea ca pe durata a 3 zile (3 -  5 mai) sa vii sa vezi care sunt joburile disponibile in Galati si Braila.
Read the rest of this entry »

Consecventa stilului care a consacrat-o, Adina Buzatu a adus pe podiumul Festivalului de Moda de la Bucuresti cea mai fashion colectie din intregul festival.

Colectia TRENDS by ADINA BUZATU conceputa cu piese ale italianilor de la Messagerie si Royal Hem, ale britanicilor de la Babette Wasserman si Albert Thurston si ale spaniolilor de la Magnanni, stilizate binenteles de Adina Buzatu, s-a caracterizat printr-o explozie de culoare si intrazneala, tinutele fiind unele avangardiste, lejere, purtabile de catre orice barbat cu personalitate si simt estetic si menite sa atraga privirile tuturor.
Read the rest of this entry »

Asociatia Euroarte si Primaria Izbiceni anunta concursul de inscriere pentru Tabara Nationala de Fotografie Izbiceni 2010.

Tabara de fotografie se desfasoara intre 21 -23 mai si reuneste la Izbiceni/ Olt 10 fotografi amatori si profesionisti din Romania, selectati prin concurs national.

Data limita pentru participarea la concurs este 12 mai, ora 18.
Read the rest of this entry »

Volkswagen Bik.e

2 May
2010

Volkswagen a prezentat la Auto China 2010 un concept al unei biciclete electrice cu design futurist.

Intitulata Bik.e, noua creatie Volkswagen este practic o bicicleta cu propulsor electric ce se incadreaza foarte bine in mediul urban.
Volkswagen Bik.e utilizeaza un propulsor electric de mici dimensiuni ce este alimentat cu energie electrica de catre o baterie cu acumulatori. Bicicleta are o autonomie de 20 km si poate rula cu 20 km/h, suficient pentru drumul spre birou si inapoi.

Design-ul este si functional, Bik.e putand fi pliata si transportata in spatiul destinat rotii de rezerva. Totodata bicicleta Volkswagen poate fi reincarcata de la o priza normala sau chiar de la una din masina. Astfel Bik.e este ideala pentru cei care locuiesc in suburbii sau lucreaza in alt oras, acestia putand parcurge distanta pana in centrul orasului cu masina si apoi cu bicicleta din portbagaj pana la birou.
Read the rest of this entry »

Haos din cenușa: Vulcanul din Islanda are premiera pe 9 mai de la ora 21:00

Devastatoarea erupție a vulcanului Eyjafjallajokull din Islanda, petrecuta la mijlocul lunii aprilie, a adus haos pe cerul Europei prin oprirea traficului aerian și blocarea a sute de mii de pasageri in diverse parti ale lumii.

In vreme ce echipele de jurnaliști monitorizau cu frenezie evoluția norului de cenușa și transmiteau revenirea in țarile de origine ale turiștilor și calatorilor in interes de afaceri, o echipa de filmare a National Geographic Channel se afla la locul evenimentului, in Islanda pentru a inregistra evenimentele chiar de la fața locului, in timpul și dupa cele doua erupții, una din 20 martie și cea de-a doua, mai mare, din 14 aprilie.
Read the rest of this entry »

Targ de Antichitati si Noutati – 3 – 6 iunie 2010 – Muzeul National de Istorie al Romaniei

Prima editie a Targului de Antichitati si Noutati se va desfasura in perioada 3-6 iunie la Muzeul National de Istorie al Bucurestiului

Targul isi propune sa aduca in fata vizitatorilor momente memorabile din Bucurestiul de alta data incepand de la obiecte vechi pana la pagini de istorie versus aceleasi obiecte, varianta secolului XXI si pagini de viata cotidiana.
Read the rest of this entry »

top